Your style, your vision, your day, we make it happen!

Gefeliciteerd, jullie beginnen nu samen aan een nieuw hoofdstuk! Wij herschrijven het verhaal van Romeo en Juliet naar een “happily ever after” als mr & mrs to be… 😉

Op 15 september organiseert Nea wedding & events een gratis evenement speciaal voor jullie “VIP bruidsparen” van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Het verhaal: als jullie binnenkomen worden jullie ontvangen door twee prachtige bloemenmeisjes/ - jongens en van hen krijgen jullie een drankje. Bij binnenkomst loop je over een mooie loper, dan loop je door een prachtige bloemenzee dwars door de Cunerakerk in Rhenen. De mooie ballonnen en de prachtige akoestiek van de kerk geven jullie het gevoel dat dit jullie bruiloft zou kunnen zijn. Op deze mooie dag zorgen wij voor persoonlijke aandacht, zodat jullie het middelpunt zijn van de dag.

En ….. niet te vergeten: door de unieke Romeo en Juliet bruidsshow worden jullie op een bijzondere en eigenwijze manier ge-entertained. Ook zal er een weddingplanner tips en tricks geven. Zij zal jullie vragen beantwoorden met betrekking tot jullie trouwdag. Uiteraard mag een overheerlijke bruidstaart niet ontbreken. Jullie krijgen hier natuurlijk een lekker stukje van, zodat jullie diverse taarten kunnen proeven die mogelijk zijn op jullie bruiloft.

Al met al wij hebben nog veel meer, maar dat houden we even geheim ……😉.

Natuurlijk krijgen jullie na afloop superleuke kortingen voor jullie trouwdag en een luxe tas om mee naar huis te nemen. Wees er dus snel bij, want wij hebben nog maar een paar plaatsen beschikbaar. Wij zetten jullie graag op onze gastenlijst.

Wij zijn benieuwd naar jullie!
Schrijf je snel in!